DRAMATICKÝ KURZ PRE DOSPELÝCH – KURZ ROZVOJA OSOBNOSTI / PRE VEĽKÝ ZÁUJEM OTVÁRAME 27. APRÍLA 2021 POSLEDNÚ NOVÚ SKUPINU V TEJTO DIVADELNEJ SEZÓNE / REGISTRÁCIA OTVORENÁ

Veľmi nás teší váš obrovský záujem o Dramatické kurzy / Kurzy rozvoja osobnosti, preto vám s radosťou oznamujeme, že pre vás otvárame registráciu do novej skupiny pre začiatočníkov, ktorá sa rozbehne 27. APRÍLA 2021.

Tešíme sa na každého z vás a teší nás, že v novom Kurze si účastníci užijú dve celé stretnutia NAVYŠE!

Dramatický kurz pre dospelých – Kurz rozvoja osobnosti

Pre veľký záujem otvárame 27. APRÍLA 2021 (utorok) novú skupinu!

Trvanie kurzu: 3 mesiace – 12 stretnutí ( každý týždeň v utorok od 17.30 do 19.30 POZOR! – posledné 4 stretnutia kurzu budú trvať o hodinu dlhšie to znamená posledné 4 stretnutia sa začnú o 17.30 hod a končia o 20.30 hod )

Slávnostný záver kurzu: 13. JÚLA 2021 (utorok) o 19.00 hod

Dramatický kurz nie len pre tých, ktorí sa chcú stať umelcami…

CHCEŠ SPOZNAŤ SÁM SEBA? CHCEŠ BYŤ HERCOM? CHCEŠ SA ZLEPŠIŤ V KOMUNIKÁCII? ALEBO LEN CHCEŠ NETRADIČNE TRÁVIŤ SVOJE VOĽNÉ CHVÍLE V DIVADELNOM PROSTREDÍ S PRÍJEMNÝMI ĽUĎMI? OD 27. APRÍLA MÔŽEŠ V DIVADLE METEORIT POČAS 3 MESIACOV TOTO VŠETKO ZAŽIŤ!

V Medzinárodnom divadle Meteorit úspešne prebiehajú už deviaty rok Kurzy rozvoja osobnosti – Dramatické kurzy pre dospelých. Kurzy počas deviatich rokov absolvovalo viac ako 2200 frekventantov.

Pre veľký záujem od 27. APRÍLA 2021 otvárame novú skupinu pre záujemcov o Dramatický kurz pre dospelých – Kurz rozvoja osobnosti.

Odporúčaná veková kategória: od 18 rokov

(Horná veková kategória nie je ohraničená)

V kurze nie sú vítaní len ľudia, ktorí chcú v budúcnosti pracovať v divadle, vo filme alebo médiách, ale aj tí záujemcovia, ktorí by chceli v každodennom živote lepšie komunikovať, mať viac sebadôvery a rozvíjať svoje dispozície pre nadväzovanie spoločenských kontaktov.

Tí, čo neplánujú kariéru v spomínaných oblastiach, môžu rôznymi cvičeniami rozvíjať svoje komunikačné schopnosti, sebadôveru a schopnosť prispôsobiť sa, pričom cviky sú vždy individuálne prispôsobené účastníkom kurzu. Priateľská a nápomocná atmosféra na kurze garantuje vývin, ktorý v zamestnaní i mimo neho vás iste povedie k úspechu. Práca na kurze môže byť prvým krokom na ceste k sebapoznaniu. Na záver kurzu v spolupráci s jeho účastníkmi uvedieme spoločne divadelnú hru.

Vedúci kurzu: Róbert Csontos, herec-režisér

Začiatok kurzu: 27. APRÍLA 2021 (utorok) o 17.30 hod

Trvanie kurzu: 3 mesiace – 12 stretnutí (týždenne 8x 2 hodiny, každý týždeň v UTOROK od 17.30 do 19.30 hod, posledné 4 stretnutia x 3 hodiny – každý týždeň utorok od 17.30 do 20.30 hod)

Slávnostný záver kurzu: 13. JÚLA 2021 (utorok) o 19.00 hod

Odporúčaná veková kategória: od 18 rokov

Účastnícky poplatok: 340,- EUR ( na celé trvanie kurzu )

Registrácia je možná na e-mailovej adrese: ticket@festivalmeteorit.com

Do poznámky prosíme uviesť: kurz APRÍL 2021

Uhradený registračný poplatok je nevratný.

V prípade, že sa neviete kurzu zúčastniť z akéhokoľvek dôvodu, môžete kurz presunúť na nasledovný možný termín, kde vás bez problémov preregistrujeme.

Bližšie informácie ochotne poskytneme na

telefónnom čísle: 0944 280 221

korok