„Sprav zo svojho života umelecké dielo“

Sprav zo svojho života umelecké dielo

Registrácia je možná na e-mailovej adrese: ticket@festivalmeteorit.com

Divadlo sa nehrá iba na doskách čo znamenajú svet. Svet je divadlo.
Niekedy tí najneschopnejší z nás sú vo vysokých pozíciách. Všetci to poznáte, často to nie je pre ich výnimočné schopnosti, ale kvôli tomu, že dokážu presvedčiť všetkých okolo o svojej jedinečnosti.

Často nedokážeme prezentovať svoje schopnosti. Čakáme, že si nás niekto všimne bez toho, aby sme na seba neprimerane pútali pozornosť. Očakávame ocenenie, ak neprichádza uzatvárame sa do seba. Stávame sa neviditeľní pre svoje okolie a nikto netuší, čo všetko sa v nás skrýva.

Všetci túžime po kvalitnejšom živote, spokojnosti a sebarealizácií. Netušíme, že stačí odhaliť svoje kvality, ktoré v sebe ukrývame. Otvoriť sa a čerpať silu z vlastného vnútorného prostredia. Mnohí nemajú potuchy o svojich vlastných možnostiach, ktoré prehlušia vnútorné obavy a spochybňovanie.

Existujú techniky a cvičenia ako stimulovať tento proces uvedomovania si vlastnej prirodzenej identity. Je veľkým omylom si myslieť, že dobrí herci na javisku hrajú. Dobrí herci nehrajú- existujú.

Existovať je dobrodružstvom. Budete prekvapení aké veci budú prirodzene a bez veľkej námahy vstupovať do vašich životov. Často si myslíme, že strach a uzavretosť sú pre naše okolie neviditeľné, ale nie je to tak. Práve naopak, všetky naše negatívne pocity naše okolie podvedome vníma. Naše negatívne skúsenosti so svetom sú častokrát odrazom našich obáv a strachu. Byť autentická a prirodzená osobnosť je zážitok. Každý potrebuje zážitky. Len dovoľ, aby stretnutie s tebou bolo nekonečným pôžitkom nielen pre teba, ale aj pre tvoje okolie. EXISTUJ !

Vydáme sa na cestu, ktorá je bezhraničná – lebo aj farby tvojej osobnosti, čo v sebe skrývaš sú nevyčerpateľným zdrojom schopností a ich využívanie ovplyvňuje množstvo vecí v našej každodennej realite.

Na čo je online kurz zameraný:
Ako využiť vlastné schopnosti a objaviť nové? Ako dosiahnuť, aby sme mali slobodnejší a naplnený život? Spoznanie svojich skutočných potrieb a ako ich úspešne presadiť. Ako zdolať trému? Ako získaš prirodzenú odvahu a sebavedomie.
Zoznámite sa s technikami, ktorými dokážete ovplyvniť svoj strach, trému a obavy.
Objavíte silu slova a autentického prejavu.

Čaro vlastného existovania spočíva v tom, že keď ho objavíte nedá sa zabudnúť.

Vedúci kurzu: Róbert Csontos, herec-režisér
„…Teším sa na stretnutie s vami a rád vám odovzdám svoje skúsenosti s tým ako prebudiť schopnosť existovať, nielen na javisku, ale hlavne vo vlastnom živote…“

Trvanie kurzu: 4 x 90 min
Termín online kurzu: 12. januára (streda) od 20.00 hod do 21.30 hod13. januára (štvrtok) od 20.00 hod do 21.30 hod19. januára (streda) od 20.00 hod do 21.30 hod 20. januára (štvrtok) od 20.00 hod do 21.30 hod

Odporúčaná veková kategória: od 18 rokov
(Horná veková kategória nie je ohraničená)

Účastnícky poplatok: 90,- EUR ( na celé trvanie kurzu / 4 x 90 min )

Registrácia je vždy platná po uhradení účastníckeho poplatku.
Uhradený registračný poplatok je nevratný.
V prípade, že sa neviete kurzu zúčastniť z akéhokoľvek dôvodu, môžete kurz presunúť na nasledovný možný termín, kde vás bez problémov preregistrujeme.

Registrácia je možná na e-mailovej adrese: ticket@festivalmeteorit.com

Do poznámky prosíme uviesť: online kurz január 2022

Bližšie informácie ochotne poskytneme na
telefónnom čísle: 0907 132 616

korok