VÍKENDOVÝ KURZ PRE DOSPELÝCH

VÍKENDOVÝ KURZ PRE DOSPELÝCH
(REGISTRÁCIA OTVORENÁ)

Sme radi, že znova môžeme vyhovieť aj záujemcom o Dramatický kurz / Kurz rozvoja osobnosti pre dospelých, ktorí nemajú možnosť navštevovať pravidelne trojmesačný kurz alebo ktorí bývajú veľmi ďaleko od Bratislavy, a tak v termíne od 03. júna (piatok) do 05. júna (nedeľa) už dvanásty rok organizujeme Víkendový kurz.

SKUPINA MÁ LIMITOVANÝ POČET ÚČASTNÍKOV : 8 osôb.

Časový rozvrh víkendového kurzu:
03. júna (piatok): 17:00 – 22:00
04. júna (sobota): 10:00 – 13:00 ,14.00 – 20.00
05. júna (nedeľa): 10:00 – 13:00 ,14.00 – 18.00

CHCEŠ SPOZNAŤ SÁM SEBA? CHCEŠ SA ZLEPŠIŤ V KOMUNIKÁCII? ALEBO LEN CHCEŠ NETRADIČNE TRÁVIŤ SVOJE VOĽNÉ CHVÍLE V DIVADELNOM PROSTREDÍ S PRÍJEMNÝMI ĽUĎMI?

V Medzinárodnom divadle Meteorit úspešne prebiehajú už dvanásty rok Kurzy rozvoja osobnosti – Dramatické kurzy pre dospelých. Kurzy počas dvanástich rokov absolvovalo viac ako 3500 frekventantov.

Radi by sme vyhoveli aj tým záujemcom, ktorí bývajú ďaleko od Bratislavy a dochádzanie na kurz každý týždeň by bola pre nich veľká záťaž. Preto od 03. júna do 05. júna 2022 otvárame Víkendový kurz pre záujemcov o Dramatický kurz / Kurz rozvoja osobnosti pre dospelých.

Odporúčaná veková kategória: od 18 rokov
Horná veková kategória nie je ohraničená.

V kurze nie sú vítaní len ľudia, ktorí chcú v budúcnosti pracovať v divadle, vo filmoch alebo médiách, ale aj tí záujemcovia, ktorí by chceli v každodennom živote lepšie komunikovať, mať viac sebadôvery a rozvíjať svoje dispozície pre nadväzovanie spoločenských kontaktov. Radi by zlepšili svoje komunikačné schopnosti aj kvôli práci a najmä kvôli dosiahnutiu cieľov v pracovnom, aj osobnom živote. Priateľská a nápomocná atmosféra na kurze garantuje vývin, ktorý v zamestnaní i mimo neho iste povedie k úspechu. Práca na kurze môže byť prvým krokom na ceste k sebapoznaniu.

Vedúci kurzu: Róbert Csontos, herec-režisér
Termín kurzu: od 03. júna do 05.júna (víkend)

Súčasťou kurzu sú :
cvičenia na zdolanie trémy, cvičenia na zväčšenie schopnosti sústredenia sa / vnímavosti, spoznanie vlastných schopností,
relaxačné cvičenia, pohybové cvičenia, fyzioterapeutické cvičenia – na správne používanie tela, rétorické cvičenia, zlepšenie komunikačných schopností…

Účastnícky poplatok: 380,- EUR (na celé trvanie kurzu)

Uhradený registračný poplatok je nevratný.

V prípade, že sa neviete kurzu zúčastniť z akéhokoľvek dôvodu, môžete kurz presunúť na nasledovný možný termín, kde vás bez problémov preregistrujeme.

Ubytovanie a stravu si každý účastník zabezpečuje sám.

Miesto kurzu: Divadlo meteorit, Gajova 4. Bratislava I.
Termín kurzu: od 03. júna do 05. júna (víkend)
Účastnícky poplatok: 380,- EUR (na celé trvanie kurzu)
REGISTRÁCIA:

festival.meteorit@gmail.com

ticket@festivalmeteorit.com

Bližšie informácie ochotne poskytneme na telefónnom čísle: 0907 132 616

korok